Allegri kritizira: Pjanić ima problema s formom, mora biti puno bolji

Radiosarajevo.ba
Allegri kritizira: Pjanić ima problema s formom, mora biti puno bolji
Nakon uspješno odrađenog gostovanja u Veroni, pred Juventusom je susret četvrtfinala talijanskog kupa protiv gradskog rivala Torina.

Utakmica se igra sutra na Allianz Stadiumu od 20:45 sati, a trener Max Allegri najavio je promjene u momčadi.

"Sigurno je da će ili Higuain ili Mandžukić ostati na klupi i odmoriti se kako bi bili spremni za gostovanje kod Cagliarija (subota, 20:45). Zamijenit će ih Douglas Costa ili Bernardesci. Što se tiče Miralema Pjanića, on u posljednje vrijeme ima problema s oscilacijama u formi. Dobro odigra utakmicu i onda kvalitetno odradi samo pola treninga. Mora početi pružati kvalitetniju igru u kontinuitetu", istaknuo je Allegri.

Prokomentirao je i moguće dolaske i odlaske iz kluba te potvrdio odlazak Marka Pjace na posudbu.

"Mislim da je Marotta sve rekao. Marko Pjaca odlazi na posudbu jer mu treba minutaža. Mora pronaći klub u kojem će stalno igrati i vratiti se iduće sezone u top formi".

As do asa koji su rekli zbogom - najbolja momčad igrača koji su 2017. završili karijeru

"Što se dolazaka tiče, nisam tražio od kluba niti jednog igrača. Što više imam igrača na raspolaganju, to mi se teže odlučiti, pa bolje da ih je 21 ili 22 na raspolaganju!"

Za kraj se osvrnuo i na Milanovog Donnarummu kojeg mnogi proglašavaju Buffonovim nasljednikom u talijanskoj reprezentaciji, ali i Juventusu.

"Kao što sam već rekao, Buffonov nasljednik je Szczesny. Juventus je napravio odličan posao što je doveo takvog vratara i sretan sam što mogu raditi s takva dva profesionalca. Donnarumma je dobar mladić koji ima još puno za naučiti u Milanu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije