Alexis Sanchez: Nisam stavio 20.000 funti da će Mourinho dobiti otkaz

Radiosarajevo.ba
Alexis Sanchez: Nisam stavio 20.000 funti da će Mourinho dobiti otkaz
skysport / Alexis Sanchez i Jose Mourinho

Alexis Sanchez je u januaru ove godine stigao u Manchester United, činilo se da je to igrač kakav je nedostajao Joseu Mourinhu, međutim umjesto toga - razočaranje.

U 30 utakmica u dresu "crvenih đavola" postigao je samo četiri gola, ove sezone tek samo jedan, a mnogi smatraju da dio odgovornosti za njegovu lošu formu nosi i Portugalac, s kojim se nije najbolje slagao...

Britanski mediji su otišli toliko daleko da su poslije otkaza Portugalcu objavili priču da se Alexis Sanchez kladio s Marcosom Rojom u 20.000 funti da će Mourinho biti otpušten?!

Povodom ove informacije oglasio se i sam Čileanac, koga su vijesti o smjeni "Specijalnog" sačekale u rodnoj zemlji gdje se oporavlja od povrede mišića, dok su ga navijači na društvenim mrežama žestoko kritikovali zbog navodne "opklade".

Sanchez se na Twitteru oglasio riječima: "Ovo je laž!".

"Jose mi je dao šansu da igram za najbolji tim na svijetu i osjećam zahvalnost prema njemu, mi smo ujedinjeni, mi smo Manchester United. Poštujte to! Ne mogu da dočekam da pomognem timu, želim im sreću na sljedećoj utakmici".

Rojo se nije oglasio. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije