Adžem: Idemo na pobjedu, ali ne bismo bili nezadovoljni ni remijem

Radiosarajevo.ba
Adžem: Idemo na pobjedu, ali ne bismo bili nezadovoljni ni remijem
Fudbalski klub Željezničar u nedjelju će na stadionu Grbavica u 16. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati gradskog rivala Fudbalski klub Sarajevo.

Danas je na stadionu Grbavica održana konferencija za novinare na kojoj su se prisutnima obratili Admir Adžem i Srđan Stanić. 

"Jedna jako bitna utakmica. Ono što nas raduje je što u utakmicu ulazimo u dobrom raspoloženju nakon pobjede u Banjoj Luci. Nemamo povrijeđenih i suspendovanih igrača i konkurencija je velika. Poznajemo se, nema velikih nepoznanica. Nema potrebe da se igrači motivišu, dovoljna je motivacija to što se igra gradski derbi.

Zeba je danas otišao na kontrolu, vidjet ćemo danas kakva je situacija na treningu i mislim da će konkurisati. Najvažnije je ostati neporažen, ali mi ćemo ići na pobjedu. Međutim ni neriješen rezultat neće biti loš", rekao je Adžem.

Nakon Adžema medijima se obratio Stanić. 

"To je naša najveća utakmica. Mi očekujemo dobru utakmicu. U dobroj smo formi i mi i oni i igrat ćemo na gol više. Imamo prednost od tri boda, a naše ambicije su vrh tabele. Trebaju nam bodovi iz ove utakmice", rekao je Stanić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije