Adnan Džindo, novi predsjednik Skupštine Željezničara: Napredovati u svim segmentima

A. S.
Adnan Džindo, novi predsjednik Skupštine Željezničara: Napredovati u svim segmentima
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Adnan Džindo, novi predsjednik Skupštine Željezničara: Napredovati u svim segmentima

Adnan Džindo je izabran za novog predsjednika Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar. Na ovoj funkciji je naslijedio Adisa Hadžića, koji je sredinom ove sedmice podnio ostavku.

Džindo se nakon imenovanja obratio medijima i komentirao aktuelnu situaciju na Grbavici.

Uoči Skupštine: Ko su novi ljudi u Želji, šta kaže Osim, šta piše u Izvještaju?

Novi predsjednik Željezničara otkrio ko je prvi na listi želja

FK Željezničar dobio novog predsjednika!

"Hvala na čestitkama. Cilj nam je prvi bio da imenujemo zvanične organe u FK Željezničar i to smo danas završili. Moj motiv i osnovni cilj je da uđemo u mir i da Željo svakom segmentu napreduje. Iskoristit ću i priliku da čestitam Misimoviću i bivšim članovima Upravnog i Nadzornog odbora koji su napravili ogroman iskorak. Na ovim članovima Upravnog i Nadzornog odbora je nastavak kontinuranog rada da bi ovaj klub bio što bolji", kazao je Džindo, koji je ujedno bio I prvi favorit za novog predsjednika Skupštine FK Željezničar.

Kada je Džindo već spomenuo Upravni I Nadzorni odbor spomenimo da je I on izabran.

Za predsjednika Nadzornog odbora FK Željezničar izabran je Midhat Terzić, dok su članovi Almir Hodžić i Enis Džihanić.

U novom Upravnom odboru kluba izabrano je devet članova, a to su: Mirza Ustamujić, Jasmin Badžak, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bećirević i Jasmin Lizde.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije