Admir Adžem: Želja i htijenje, to je presudno za ovu utakmicu

Radiosarajevo.ba
 Admir Adžem: Želja i htijenje, to je presudno za ovu utakmicu
Fudbalski klub Željezničar ugostit će sutra na stadionu Grbavica tuzlansku Slobodu u 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Danas je u prostorijama kluba iz Zvorničke 27 održana press konferencija na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili šef stručnog štaba Admir Adžem i defanzivac Siniša Stevanović.

"Sutra nas oočekuje utakmica sa Slobodom koja dolazi rasterećena i ima planove da nam pomrsi račune. Nadam se da ćemo probleme koje smo imamo u posljednje vrijeme s rasporedom utakmica prevazići. Nadam se i da ćemo pokazati želju i htijenje na utakmici. To je po ovakvom terenu vjerovatno i presudno. Kada je u pitanju igrački kadar imamo malo problema sa Stojanom Vranješom. Žerić je imao nekih problema s povredom, a ostali su spremni za utakmicu.

U pravu ste kada kažete da je Sloboda čvrsta i nezgodna ekipa. Oni će sigurno tražiti svoje prilike iz kontri. Po ovakvom terenu bit će teško organizovati igru, ali nas interesuju samo tri boda. Nećemo odmarati nikoga, igrat će najbolji, idemo utakmicu po utakmicu i nećemo ništa kalkulirati", poručio je Adžem.

Nakon Adžema medijima se obratio i Siniša Stevanović. 

"Sloboda je jako nezgodna ekipa što se pokazalo u posljednjih nekoliko utakmica. Neću ništa najavljivati, jer kada god sam nešto najavio bilo je suprotno. Izrazit ću želju da sve bude kao kada se otvarao istok. Mi smo svi profesionalci i nije važno da li igramo protiv bivšeg kluba ili trenera. Idemo utakmicu po utakmicu, mi smo Željo i uvijek idemo na pobjedu. Teren će sigurno biti težak, a sada je najvažniji oporavak između utakmica. Prošli smo pripreme i svi znamo šta nas čeka", istaknuo je Stevanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije