Za manje od 20 minuta Nurkić postigao deset poena i sedam skokova

Radiosarajevo.ba
Za manje od 20 minuta Nurkić postigao deset poena i sedam skokova
Foto: Twitter / Jusuf Nurkić

Košarkaši Toronta pobijedili su Portland rezultatom 119:117, a bh. košarkaš Jusuf Nurkić za nešto malo manje od 20 minuta postigao je 10 poena i imao je sedam skokova.

Leonard bio najefikasniji igrač meča sa 38 ubačenih poena uz pet asistencija i tri skoka, dok je na drugoj strani McCollum ubacio 35 poena kojima je dodao pet asistencija i četiri skoka.

Bh. košakaš Jusuf Nurkić na terenu je proveo nešto malo manje od 20 minuta, a u tom periodu uspio je ubaciti 10 poena i ostvariti sedam skokova.

Od ostalih rezultata izdvajamo pobjedu Chicaga protiv Atlante rezultatom 168:161 u meču u kojem su odigrana čak četiri produžetka, a vrijedi izdvojiti i novi poraz LA Lakersa koji su na svom parketu poraženi od Milwaukeea rezultatom 131:120 i veoma teško će doći do play-offa. New Orleans je na svom parketu porazio Sacramento rezultatom 130:109, dok je Boston bio bolji od Washingtona, također na domaćem terenu, rezultatom 106:96.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije