Vanessa Bryant se oglasila: Ja svoj život ne mogu zamisliti bez Kobea i Gianne

Radiosarajevo.ba
Vanessa Bryant se oglasila: Ja svoj život ne mogu zamisliti bez Kobea i Gianne
Instagram / Ko je Bryantova udovica

Vanessa Bryant iznenada je otvorila svoj Instagram profil za javnost. Udovica Kobea Bryanta svoj je profil otključala danas te je postavila fotografiju cijele porodice uz poruku svim navijačima. 

 "Moje djevojke i ja želimo se zahvaliti milionima ljudi koji su iskazali svoju podršku u ovim teškim vremenima za našu porodicu. Potpuno smo uništeni nakon tragične smrti mog voljenog muža Kobea - divnog oca naše djece i moje predivne Gianne - voljene kćerke i sestre Natalije, Biance i Capri.

Ne postoje riječi kojima se može opisati bol koju sada osjećam. Zadovoljstvo mi je samo u tome što znam da Kobe i Gianna znaju da ih mnogo volimo. Blagoslovljeni smo što ih imamo u svom životu, voljela bih kad bi zauvijek bili ovdje. Oni su bili naš blagoslov koji je prerano oduzet.

Ne znamo šta život nosi, ja svoj život ne mogu zamisliti bez njih, željela bih da su s nama zauvijek.

Budimo se svaki dan i idemo dalje jer Kobe i naša mala Gianna nas gledaju. Naša ljubav prema njima je vječna i nemjerljiva. Samo zaželim da ih mogu zagrliti, poljubiti i blagosloviti.

Hvala svima koji su nam pružili podršku. Molimo vas da nas razumijete i da nam date privatnost koja će nam trebati kako bi prošli kroz ovu novu tragediju", napisala je Vanessa Bryant na Instagramu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije