Svi putevi vode na Grbavicu: Podržimo KK Spars Realway protiv Splita

Radiosarajevo.ba
Svi putevi vode na Grbavicu: Podržimo KK Spars Realway protiv Splita
Foto: KK Spars Realway / Trener Nedim Džemić i igrač Branislav Đekić

U klupskim prostorijama Košarkaškog kluba Spars Realway  najavljena je utakmica 16. kola ABA 2 lige protiv Splita, koja je na rasporedu večeras (četvrtak) u 18 sati.

Prisutnim medijima su se obratili trener Nedim Džemić i igrač Branislav Đekić.

„Atmosfera u ekipi je neuporedivo bolja u odnosu na period od prije 15 dana. U zadnje dvije utakmice u Aba ligi, protiv Borca i Sutjeske, smo dokazali da smo ekipa koja može puno bolje da igra, da smo našli dobitnu kombinaciju, da smo unijeli pozitivnu energiju i da smo našli svakom igraču mjesto u ekipi koje mu najbolje odgovara i na taj način ulazimo u utakmicu. Nema prevelike euforije, znamo šta nas čeka i sigurno ćemo dati sve od sebe da nastavimo pobjednički niz“, kazao je trener Nedim Džemić.

Trener Nedim Džemić i igrač Branislav Đekić - undefined

Foto: KK Spars Realway: Trener Nedim Džemić i igrač Branislav Đekić

Đekić je rekao da ekipu očekuje veoma teška utakmica.

"Ekipa Splita je pokazala svoj kvalitet u dosadašnjem takmičenju, ali mislim da smo i mi u posljednje dvije utakmice pokazali da možemo sa svima ravnopravno da igramo. Nama je svaka utakmica bitna i moramo dati sve od sebe da ih pobijedimo“, kazao je Đekić. 

Ovo je prilika da pozovemo navijače da dođu i daju podršku pulenima Nedima Džemića.

Susret se igra u naselju Grbavica, u dvorani Novo Sarajevo. Podsjetimo - 18 sati. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije