Stipe se emotivnom porukom oprostio od dresa Zmajeva: Svemu lijepom dođe kraj

Radiosarajevo.ba
Stipe se emotivnom porukom oprostio od dresa Zmajeva: Svemu lijepom dođe kraj
Foto: Radiosarajevo.ba / Andrija Stipanović

 Andrija Stipanović, košarkaš zagrebačke Cedevite i reprezentativac Bosne i Hercegovine, oprostio se od dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Stipanović je ovu odluku saopćio putem Instagrama uz emotivnu poruku, koja je izazvala emocije i kod njegovih prijatelja.

Objavu Stipanovića prenosimo u cijelosti:

"Svemu lijepom dođe kraj.. Nakon divnih godina provedenih s reprezentacijom, vrijeme je za rastanak.. Od sada, uz reprezentaciju kao vjerni navijač. Hvala svima na podršci. Bilo je uspona i padova, ali sigurno smo svaku utakmicu dali od sebe 500% i na to sam najviše ponosan. Želio bih se zahvaliti svim svojim suigračima, bilo je prekrasno dijeliti svlačionicu s vama i znam da do kraja života imam prave istinske prijatelje. Posebno hvala Harunu Mahmutoviću, koji je napravio sve da zaigram za reprezentaciju. Također bi posebno zahvalio @huxon koji me jedva poznavao a pomogao mi je kao niko u karijeri. Aci Petroviću koji me je uvjerio da sam bolji igrač nego šta sam mislio da jesam. Dušku Ivanoviću s kojim 2 ljeta u reprezentaciji su me napravila boljim igračem. Zahvalio bih se Elviru, Šiketu i Medinu koji su uvijek bili za nas kad je god trebalo. Nemam riječi koje bi opisale lijepo vrijeme provedeno sa svima vama svih ovih godina. Hvala svima iz KOŠARKAŠKOG SAVEZA na svemu... I na kraju najveće hvala navijačima koji su nas bodrili sve ovo vrijeme i bili uz nas. VOLI VAS STIPE", napisao je Stipanović na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andrija Stipanović (@androstipan) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije