Ružne scene: Aco Petrović protiv SAD-a potpuno poludio i uletio na teren

Radiosarajevo.ba
Ružne scene: Aco Petrović protiv SAD-a potpuno poludio i uletio na teren
PrtScr / Incident na svjetskom prvenstvu

Nemile scene dolaze s ključne utakmice hrvatskog trenera Aleksandra Petrovića i njegovog Brazila na košarkaškom Svjetskom prvenstvu. Hrvatski trener zaradio je isključenje već u drugoj četvrtini utakmice protiv SAD-a, koja nosi plasman u četvrtfinale, piše portal Net.hr.

Brazilcima je ovo ključna utamica, jer zbog poraza od Češke, i zato što je Grčka slavila protiv Čeha sa sedam poena razlike, Petroviću i dečkima igra samo pobjeda nad SAD-om kako bi se plasirali u četvrtzavršnicu.

U prvom poluvremenu utakmica je čak bila izjednačena, a Petrović je do tad zaradio dvije tehničke pogreške, a prvu je dobio već u šestoj minuti, dok je drugu dobio nakon tri minute druge četvrtine.

Tu je Petrović eksplodirao i uletio na teren te s epočeo derati na suce i sve oko sebe. Na koncu su ga njegovi igrači nekako izveli s terena i usmjerili prema izlazu, a on je s ruba terena još kratko nešto dobacivao pa se na koncu udaljio.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije