Razija Mujanović nakon povrede Nurkića: Ja ne poznajem jačeg momka od tebe

Radiosarajevo.ba
Razija Mujanović nakon povrede Nurkića: Ja ne poznajem jačeg momka od tebe
Photojoiner / Razija Mujanović putem Facebooka poslala snažnu poruku Jusufu Nurkiću

„Ja ne poznajem jačeg momka od tebe! Sigurna sam da ćeš se vratiti brzo na parket i nastaviti da dominiraš. Uz tebe sam! Tvoj narod je uz tebe Jusufe! Volimo te Jusuf Nurkić-BosnianBeast23!

S tim riječima se na svojoj Facebook stranici oglasila Razija Mujanović, najbolja košarkašica Bosne i Hercegovine u historiji, koja je poslala poruke podrške našem košarkašu Jusufu Nurkiću, koji je u duelu protiv Brooklyn Netsa slomio lijevu nogu ispod potkoljenice.  

Jusuf Nurkić slomio nogu, igrači i navijači u šoku

Portland se oglasio: Volimo te, Bosanska zvijeri

Džanan Musa poručio Nurkiću: Zvijer će se vratiti još jača

Podsjetimo, Nurkić je doživio jeziv prijelom noge nastupajući za Portland u NBA meču sa Brooklynom. Da nije bilo kobnog pada The Bosnian Beasta, pričalo bi se o tom meču na potpuno drugačiji način. Sa 32 poena, 16 skokova, pet asistencija, četiri blokade, dvije osvojene lopte predvodio je svoj tim do dramatične pobjede od 148:144.

Mirza Teletović poslao snažnu poruku Jusufu Nurkiću nakon teške povrede

Nakon što je košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić doživio jeziv prijelom noge, iz cijelog svijeta stižu poruke podrške. Jusuf Nurkić slomio nogu, igrači i navijači u šoku Portland se oglasio: Volimo te, Bosanska zvijeri Džanan Musa poručio Nurkiću: Zvijer će se vratiti još jača Jedan od njih je i bivši as Brooklyn Netsa, aktuelni predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Mirza Teletović.

 Sve o povredi Jusufa Nurkića možete pročitati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije