Philadelphia 76ersi favoriti u meču protiv Knicksa

Radiosarajevo.ba
Philadelphia 76ersi favoriti u meču protiv Knicksa
Foto: NBA / Philadelphia 76ers nose ulogu favorita
Da nije bilo nedavnog poraza od Clevelanda sada bi 76ersi dočekivali Knickse sa serijom od šest vezanih pobjeda.

Ipak, Phila ima mnogo bolji skor od Knicksa, pa će u ovaj meč ući sa ulogom favorita, mada je vidljivo da se u posljednje vrijeme muče sa formom.

Philadelphia 76ers – New York Knicks počinje 29. novembra 2018. godine u 1.00 sat.

Philadelphia 76ers su favoriti u ovom meču prema kladionici Mozzart i kvota na pobjedu Philadelphije iznosi 1.15, kvota na pobjedu New York Knicksa je 6.00, a za neriješen susret kvota je 22.00.

Philadelphia 76ers

Kada se vidi tabela moglo bi se reći da su 76ersi apsolutni favoriti. Ipak, tako se mislilo i prije nekoliko dana kada su igrali protiv slabih Cavsa, pa su na kraju bili poraženi.

U ovaj meč ulaze sa učinkom 14-8, a na svom terenu su skoro savršeni, pošto imaju 10 pobjeda iz 11 mečeva. Protiv Netsa su bili na rubu poraza, ali ih je ponovo, kao i prije desetak dana protiv Hornetsa, spasio Butler sa trojkom u zadnjim sekundama meča.

Vjerovatni početni sastav 76ersa: Simmons, Redick, Butler, Chandler, Embiid

New York Knicks

Knicksi su ušli u još jednu neizvjesnu sezonu u kojoj ni oni sami ne znaju šta da očekuju. Prvenstveni cilj je da uigraju sastav koji bi mogao da donese određene rezultate ekipi (prije svega play-off), a koliko poznajemo navijače Knicksa, vremena imaju sve manje.

Pozitivna stvar je što u ove mečeve ulaze sa tri vezane pobjede i to nad jakim protivnicima – Memphisom, New Orleansom i Bostonom.

Vjerovatni početni sastav Knicksa: Mudiay, Hardaway Jr, Hezonja, Vonleh, Kanter

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije