Oglasio se Jusuf Nurkić: Poslao poruku fanovima i najavio veliku stvar

O.K.
Oglasio se Jusuf Nurkić: Poslao poruku fanovima i najavio veliku stvar
Foto: EPA-EFE / Jusuf Nurkić odličan u duelu Portlanda i Celticsa

Najbolji bh. košarkaš i centar Portlanda Jusuf Nurkić  oglasio se na Instagramu nakon što je izašao iz bolnice poslije loma noge kojeg je zadobio u meču svojih Blazersa protiv Brookly Netsa.

.

24-godišnji Živiničanin  dobio je ogromnu podršku cjelokupne svjetske ne samo košarkaške javnosti. Nurkiću je podrška mmogo značila, a bh. košarkaš odlučan je vratiti se na parket jači nego ikad.

"Hvala svima koji su me kontaktirali, poželjeli mi sve najbolje i molili se za mene nakon povrede. Veoma cijenim podršku. Želim se posebno zahvaliti svojim saigračima, Blazers organizaciji, RIP city fanovima, mojim trenerima, timskim trenerima i ljekarima koji mi pomažu ovih dana. Radit ću naporno tokom oporavka i radujem se povratku na parket i pridruživanju saigračima. Navijat ću za njih u play offu. Hvala RIP  Cityu za svu ljubav i podršku" napisao je Nurkić na Instagramu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije