Nevjerovatan oporavak: Ognjen Kuzmić ustao iz kreveta, šali se i priča o hrani

Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan oporavak: Ognjen Kuzmić ustao iz kreveta, šali se i priča o hrani
KK Crvena zvezda / Ognjen Kuzmić

Ognjen Kuzmić je izašao iz šok sobe, prenosi Blic.

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije oporavlja se od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći prošle nedjelje na autoputu Prnjavor – Banja Luka.

Pored roditelja i supruge, Kuzmiću je ovog ponedjeljka bio u posjeti kapiten Branko Lazić, kao i predstavnici KK Crvena zvezda.

Lazić i Kuzmić su se sve vrijeme šalili i pričali, a Ognjen je čak i šetao. Sve vrijeme je stameni centar bio dobro raspoložen, zbijao šale, govorio šta bi želio da jede.

Kako su iz Urgentnog centra za Blicsport kazali, Kuzmić se oporavlja odlično. Kod oporavka, bilo je od značaja i to što je Ognjen bio zdrav, jak, i organizam je mogao da mu izdrži sve povrede, kasnije operaciju, kao i oporavku od iste.

Podsjetimo, Ognjenu je tokom prošle sedmice bila operisana vilica, koja mu je bila polomljena u sudaru. Poslije nje, Kuzmić je počeo normalno da diše.

“Stanje pacijenta Ognjena Kuzmića je stabilno i on nije životno ugrožen. Komunicira sa svima u okruženju i lekari su vrlo zadovoljni njegovim oporavkom. On će ostati u Urgentnom centru dok se potpuno ne oporavi, a doktori će i dalje nastaviti da prate njegovo stanje”, rekli su iz Urgentnog centra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije