Musa uoči meča sa Francuzima: Puno sreće mojim momcima, svim srcem uz vas

Radiosarajevo.ba
Musa uoči meča sa Francuzima: Puno sreće mojim momcima, svim srcem uz vas
Foto.Facebook / Musa: Novi igrač Netsa
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će u tuzlanskom Mejdanu dočekati reprezentaciju Francuske u petom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se 2019. godine igra u Kini.

Pred izabranicima Duška Vujoševića večeras je u Mejdanu praktično nemoguća misija. Naša selekcija u ovaj duel ulazi kao apsolutni autsajder uzimajući u obzir broj otkaza i ko se sve odazvao pozivu selektora Francuske - Vincenta Colleta.Selektor Francuske bio je na "slatkim mukama", pa se za ovu utakmicu morao zahvaliti Edwinu Jacksonu i Mathiasu Lessortu.

S druge strane selektor Vujošević ostao je bez Gordića, Stipanovića, Muse, Nurkića, Penave, Adamsa, Sulejmanovića, Buze... Vujošević je uoči utakmice rekao da je "svakom pametnom čovjeku jasno kakve su nam šanse nakon ovoliko otkaza".

Na svojoj službenoj Facebook stranici, Džanan Musa je poslao poruku bh. košarkašima pred meč sa Francuzima: "Puno sreće mojim momcima. Svim srcem uz vas!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije