Mirza Teletović poslao najemotivniju poruku ikad

Radiosarajevo.ba
Mirza Teletović poslao najemotivniju poruku ikad
Facebook / Mirza Teletović poslao najemotivniju poruku ikad

Mirza Teletović, predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, oglasio se na svom Facebook profilu nakonnovog uspjeha naših zlatnih košarkašica.

Podsjetimo, naša najbolja ženska selekcija sinoć je do posljednjeg mjesta ispunjenoj Skenderiji nadigrala Švicarsku (80:69) i tako ostvarila drugu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021. godine.

Sa svih strana stižu čestitke za novi uspjeh, oglasio se ranije i Jusuf Nurkića, a sada je jaku emotivnu poruku poslao i Teletović.

Nurkić na Instagramu pohvalio Zmajice i poslao poruku Jonquel Jones

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je dvije pobjede na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2021. godine. Zmajice su nakon velike pobjede u Rusiji (70:69), sinoć u krcatoj Skenderiji rutinski nadigrale selekciju Švicarske (80:61) i najavile kandidaturu za plasman na Eurobasket. Ni ovaj trijumf, poput onog prethodnog u Rusiji, nije prošao nezapaženo.

„Ako neko ne može ili ne želi pomoći, neka nam ne otežava na našem putu ka visinama... Ove djevojke, ovaj selektor, naša team-menagerica, oni su Bosna i Hercegovina, oni su ponos i hvala vam u moje ime i u ime KSBiH, što bodrite ove sjajne djevojke, pred kojima je svjetla budućnost...“, napisao je Teletović, uz hešteg na engleskom jeziku - ponos.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije