Lillard: Nurk je moj mali veliki brat, pozlilo mi je kad sam vidio njegovu nogu

Radiosarajevo.ba
Lillard: Nurk je moj mali veliki brat, pozlilo mi je kad sam vidio njegovu nogu
FOTO: Screenshot / Damian Lillard

Saigrač našeg Jusufa Nurkića, Damian Lillard nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio stravičan prijelom noge bh. reprezentativca.

Nakon utakmice dao je izjavu u kojoj je kazao da nije mogao gledati na ono što se dogodilo njegovom prijatelju.

„Gledao sam kako se Jusuf povrijedio i pozlilo mi je. Vidio sam da je pokušao doskočiti, ali je ubrzo nakon toga pao na parket i počeo se okretati od bolova, isprva sam pomislio da je udaren u lice. Međutim kako sam prilazio vidio sam izraze lica ljudi koji su bili pored i kako su se vrlo brzo okretali i odlazili od povrijeđenog Nurkića. Nakon toga sam ugledao njegovu nogu...“, ispričao je Lillard.

Dodao je da ne bi volio da se ovakva povreda dogodilo bilo kome, a ne „prijatelju i saigraču“.

„Nurk je moj mali veliki brat, razgovaramo svaki dan, dopisujemo se, pričamo preko FaceTime-a, imamo takav odnos i zaista mi je krivo što se ovo njemu dogodilo. Prije nekoliko dana nakon treninga Nurk je došao kod mene kući samo da vidi mog sina, bez razloga uopće, bio sam kući, a on je htio da vidi bebu. Takav odnos imamo...“, odgovorio je Lillard na pitanje novinara.

 Sve o povredi Jusufa Nurkića možete pročitati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije