Krupalija potvrdio: FIBA nam je dala dodatno vrijeme

Radiosarajevo.ba
Krupalija potvrdio: FIBA nam je dala dodatno vrijeme
Košarkaški klub Bosna Royal uspio je pronaći rješenje da ostane u "životu", a tu informaciju danas je potvrdio i direktor kluba Damir Krupalija.

Istini za volju, FIBA je samo produžila rok, ali to je vrijeme izuzetno važno za Studente, kako bi se pronašlo rješenje problema s Nikolom Vučurovićem. Prema informacijama do kojih smo došli, FIBA je rok produžila do 12. decembra.

"Naše vjerne navijače, simpatizere i ljubitelje košarke obavještavamo da su nam nakon dopisa poslanih FIBA-i, izašli ususret i odobrili dodatno vrijeme da se nađu rješenja za slučaj Vučurović.

Ovim putem se zahvaljujemo krovnoj kući košarke na njihovom razumijevanju za situaciju u kojoj se našao naš klub u nadi da ćemo uz zajedničko djelovanje svih ljudi kojima je stalo do kluba to vrijeme iskoristiti na najbolji mogući naći i spasiti ponos i simbol grada Sarajeva", istaknuo je Krupalija.

Narednu domaću utakmicu Bosna igra 3. decembra protiv Širokog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije