Krunoslav Krajinović novi trener HKK Široki

Fena
Krunoslav Krajinović novi trener HKK Široki

Novi trener HKK Široki je Krunoslav Krajinović, a s "Plavo-bijelima" potpisao je ugovor na godinu dana, doznaje se iz kluba s Pecare.

Od ponedjeljka će na klupi naslijediti Danijela Jusupa koji je momčad Širokog doveo do desete titule prvaka BiH.

Govoreći o novom treneru, predsjednik kluba Igor Jelčić ocijenio je kako se radi o provjerenom stručnjaku za kojeg je Široki dobio preporuke, a po njegovim riječima, Krajinović je stručnjak koji se ističe u radu s mladim igračima.

"Čim smo dogovorili suradnju, odmah se dao na posao, počeo proučavati našu momčad, zanimati se za eventualna pojačanja. U ponedjeljak krećemo s pripremama i sad je sve na njemu i igračima, imat će sve potrebne uvjete za rad, njihovi su parket i svlačionica, a mi ćemo se u klubu potruditi da sve ostalo bude u najboljem redu", dodao je Jelčić.

U trenerskim vodama Krajinović pliva od davne 1995.

Od 1996. do 2005. godine bio je trener u omladinskom pogonu i Školi košarke Cibone. Nakon Gorice i asistentske pozicije u zagrebačkom klubu Kaptol odlazi u Slovačku gdje se između mnogih angažmana istaknuo za kormilom Lučaneca s kojim je osvojio slovačku Extrallige potom i kup.

Zadnju godinu dana je proveo u kosovskoj momčadi Baškimija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije