Jusuf Nurkić spoilao Game of Thrones: Jednom rečenicom "pokvario ćeif" mnogima

Radiosarajevo.ba
Jusuf Nurkić spoilao Game of Thrones: Jednom rečenicom "pokvario ćeif" mnogima
PrtScr / Jusuf Nurkić

HBO je sinoć emitirao treću epizodu posljednje sezone ultra popularne serije Game of Thrones (Igra prijestolja), a oni najvjerniji koji su navili satove i probudili se usred noći kažu da su razočarani, da ovo nije ono što su čekali dvije godine.

No, zbog onih koji će epizodu pogledati tek večeras, kulturna i fer stvar jeste ne "spojlati" nikom šta će se dogoditi - ko će preživjeti, a ko neće, veliku bitku za Winterfell.

Ipak, Jusuf Nurkić, je izgleda jedan od onih koji nisu mogli da ne spojlaju. Naime, poznati bh. košarkaš je već pogledao dugo očekivanu epizodu pa je na svom Twitter profilu jednostavno odlučio da otkrije glavnu stvar iz ove epizode!

Svi koji prate seriju, a nisu pogledali posljednju epizodu, trebaju sada prestati čitati tekst, SPOILER ALERT!

The Night King - undefined

Foto: HBO : The Night King

Nurkić je, naime, otkrio kako se završila dugo najavljivana borba živih i mrtvih pa je otkrio da je na kraju epizode Maisie odbranila Brana i ubila Noćnog kralja, a još se i našalio da je način na koji ga je ubila ustvari bio faul.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije