Još jedna sjajna Nurkićeva partija, Teletović iz nepoznatih razloga nije igrao

Radiosarajevo.ba
Još jedna sjajna Nurkićeva partija, Teletović iz nepoznatih razloga nije igrao
Facebook / Jusuf Nurkić
Sinoćnje izdanje najjače košarkaške lige svijeta ponudilo je deset susreta, u okviru kojih je nastup zabilježio samo jedan bosanskohercegovački košarkaš.

Iako su Milwaukee Bucksi, za koje nastupa kapiten bosanskohercegovačke košarkaške reprezentacije Mirza Teletović, odigrali maestralan susret protiv Portland Trail Blazersa savladavši gostujuću ekipu rezultatom 115:107, Teletović nije odigrao niti jednu minutu ovog susreta. Još uvijek nije poznat razlog zbog čega ovaj bh. košarkaš nije nastupao u dresu Bucksa sinoć, no čini se da nije riječ o nekoj povredi ili bilo čemu sličnom, budući da nije bilo nikakvih najava zbog čega to Teletović ne igra protiv ekipe iz Portlanda.

S druge strane, Jusuf Nurkić je u novom porazu Denver Nuggetsa briljirao, postigavši sjajnih 11 poena. On je u susretu protiv Brooklyn Netsa na terenu proveo 17 minuta, a za to vrijeme uspio je upisati i tri skoka te jednu asistenciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije