Amel Tuka i efendija Muhamed Velić: Dovili smo večeras za Jusufa

Radiosarajevo.ba
Amel Tuka i efendija Muhamed Velić: Dovili smo večeras za Jusufa
Foto: Facebook / Efendija Velić i Tuka

Povreda košarkaškog reprezentativca Bosne i Hercegovine i jednog od najboljih centara NBA lige Jusufa Nurkića nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Širom svijeta iskazane su poruke podrške za reprezentativca Bosne i Hercegovine, a sinoć je u džamiji na Breki efendija Muhamed Velić imao i jednu posjetu.

Naime, efendiju Velića i njegov džemat posjetio je Amel Tuka, a nakon jacije namaza proučena je i dova za Jusufa Nurkića i njegov što brži oporavak, kao i za što bolje rezultate naših sportista.

"Noćas me na jaciji zijaretio u džamiji, sa svojom zaručnicom Aminom, naš brat i naša najbrža legenda Amel Tuka. Svi zajedno, sve džematlije, nakon jacije namaza, proučili smo dovu za našeg brata Jusufa, moleći Allaha za njegov brz oporavak, zatim dovu za Amela, da ga Allah čuva i podrži i za naše Zmajeve, večeras u Zenici, Allah ih podržao i pomogao! Amin", napisao je Velić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije