Džanan Musa: Da nisam ono što jesam, sa sjevera bih bodrio Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Džanan Musa: Da nisam ono što jesam, sa sjevera bih bodrio Sarajevo
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Cedevite Džanan Musa, svakako je najveći dragulj bh. košarke. Osim što je odličan košarkaš, Džanan Musa je i veliki navijač Fudbalskog kluba Sarajevo.

Musa je u razgovoru za zvaničnu stranicu Bordo kluba pričao kako je nastala ljubav prema Sarajevu, šta misli o igrama Sarajeva u posljednje vrijeme te šta bi poručio najvatrenijim navijačima ovog kluba.

"Moja ljubav prema FK Sarajevu se rodila upravo zato što je moj otac mene kao malog vodio na utakmice Sarajeva, na događanja koja su vezana za FK Sarajevo i mislim da se tu neka ljubav rodila i do dan danas je sve jača i jača", rekao je Musa na početku razgovora i osvrnuo se na lošiju formu Bordo momčadi:

"Trenutno igramo jako loše, ali mislim da ćemo kako kola odmiču hvatati pravu formu i pokazati sve što znamo, jer mislim da imamo jak kvalitetan tim i samo trebaju još neke stvari da se poslože i to će biti to", dodao je Musa.

Da nije košarkaš, Musa bi sa Sjevera bodrio Sarajevo.

"Jednostavno sam volio biti dio svega toga i mislim da danas nisam ono što jesam, da bi svaku utakmicu bio na sjevernoj tribini, ali jednostavno je preveliki rizik da sada idemo tamo, pa ću sa neke druge strane bodriti Sarajevo", uz smijeh je rekao Musa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije