Bucksi prihvatili izazov: Ovako izgleda kad Mirza Teletović glumi

Radiosarajevo.ba
Bucksi prihvatili izazov: Ovako izgleda kad Mirza Teletović glumi
Foto: Dženan Kriještorac / Mirza Teletović
Nakon što je internetom, posebice društvenim mrežama, zavladao novi trend izazova, nazvan #MannequinChallenge, brojne poznate ličnosti odlučile su učestvovati u njemu.

Sam izazov podrazumijeva da nekoliko učesnika odglumi "lutke iz izloga" postavljene u neku životnu situaciju, dok u pozadini svira Black Beetles, nova pjesma hip hop dvojca Rae Sremmurd.

Show na internetu vrlo brzo je postao popularan među profesionalnim sportistima, koji su odlučili da je to sjajan način njihove lične promocije, te su mnogi od njih na društvenim mrežama pokazali svoju glumu.

Među njima je i sportski kolektiv Milwaukee Bucks, novi klub kapitena košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mirze Teletovića, čiji igrači i treneri su, tokom vožnje avionom snimili novi video. Naravno, u snimanju je učestvovao i ponajbolji bh. košarkaš, a kako to izgleda kad Mirza Teletović glumi možete pogledati u nastavku.


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije