Aerodrom Sarajevo: Zmajice koje su pobijedile Rusiju danas stižu u BiH

Radiosarajevo.ba
Aerodrom Sarajevo: Zmajice koje su pobijedile Rusiju danas stižu u BiH
FOTO: Facebook / Košarkašice BiH nakon pobjede

Pobjeda ženske košarkaške reprezentacije BiH nad Rusijom, definitivno nije prošla ne zapašeno u BiH.

Nakon što je se ovim povodom oglasio i predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović, na zvaničnoj Facebook stranici Košarkaškog saveza BiH objavljeno je da bh. tim danas stiže na sarajevski aerodrom u 15 sati.

„Konferencija za medije uoči duela sa Švicarskom bit će održana u subotu u hotelu Hollywood sa početkom u 11 sati“, pojašnjeno je.

Podsjećamo Zmajice su u neizvjesnom meču savladale Rusiju sa 70:69, i tako upisale pobjedu na startu kvalifikacija za Euro 2021.

„Čekao sam da svi čestitate našim djevojkama i našem selektoru na večerašnjoj igri i rezultatu protiv moćne Rusije, kako bih i ja rekao nešto! Ne morate nas voliti, ali poštujte ono što radimo, jer radimo samo u interesu bh. košarke. I još nešto, dođite na slijedeću domaću utakmicu ovih djevojaka i na taj način pokažite vašu podršku. Ove djevojke su to zaslužile. Hvala vam djevojke za svaki poen večeras. Ponosan sam na vas“, napisao je Teletović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije