Strogo čuvane informacije o Schumacheru: O ovom njegova porodica šuti

Radiosarajevo.ba
Strogo čuvane informacije o Schumacheru: O ovom njegova porodica šuti
Foto: Twitter / Michael Schumacher i Jean Todt

Michael Schumacher "napreduje" u svom zdravstvenom oporavku pet i pol godina nakon što je njemačka legenda Formule 1 u skijaškoj nesreći zadobila teške povrede glave, izjavio je bivši šef Ferrarija i njegov veliki prijatelj Jean Todt, javlja britanski tabloid Telegraph.

Bivši menadžer zvijezde Formule 1 u Ferrariju, u intervjuu za Radio Monte-Carlo obožavateljima je objasnio zdravstveno stanje Schumija.

Michael Schumacher i Jean Todt - undefined

Foto: Twitter: Michael Schumacher i Jean Todt

Todt je iznio rijetke konkretne informacije koje sugeriraju i indirektno otkrivaju njegovo trenutačno zdravstveno stanje, što je inače strogo čuvana tajna…

Inače, Todt je jedan od rijetkih koji viđaju Michaela u stanju u kojem se nalazi.

Corinna i Michael Scumacher - undefined

Foto: Arhiv: Corinna i Michael Scumacher

Corinna, supruga Michaela Schumachera, dopušta samo nekolicini odabranih pojedinaca da vide njezinog supruga. Todt se nalazi među tim malobrojnim, dok je bivšem menadžeru Williju Weberu zabranjen pristup kad je pokušao posjetiti Michaela…

Todt, je rekao je da je gospodin Schumacher (50) dobro napredovao u svom oporavku i zajedno s njim gledao utrke F1 na televiziji.

“Uvijek sam oprezan s takvim izjavama, kad je riječ o njegovom zdravstvenom stanju, ali to je istina”, rekao je Todt i dodao:

“Gledao sam F1 utrku zajedno s Michaelom Schumacherom u njegovom domu u Švicarskoj”, istaknuo je Jean Todt, prenose Englezi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije