Najbolji vozač i bolid Formule E u novembru u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Najbolji vozač i bolid Formule E u novembru u Sarajevu
Foto: Radiosarajevo.ba / Formula E
Najbolji vozač Formule E u svijetu, Jehan-Erica Vergnea i bolid Formule E tima Techeetah dolaze u Sarajevo od drugog do četvrtog novembra 2018. godine, rekao je za Radiosarajevo.ba Samir Cerić, direktor kompanije Sarajevo Sports International.

Cerić, koji je inicijator ideje da se utrka Formule E održi u Sarajevu kaže kako je to velika promocija i nastavak priprema za dolazak utrke Formule E u Sarajevo.

"Jehan Erica Vergnea, dolazi trećeg novembra ove godine. Na ovaj način pokazujemo ozbiljne namjere da sa Gradom Sarajevom nastavimo rad na jednom od važnijih projekata koji ce donijeti promociju i ekonomsku korist Sarajevu i pozicionirati ga na nivo svjetskih metropola poput Londona, New Yorka i Hong Konga", kaže Cerić i ističe kako je ovaj projekat šansa generacije:

"Ovaj projekat je šansa generacije i ima veliku podršku od čelnika Formule E u Londonu, kao i vlasnika Formula E tima Techetaah, čiji je tim broj jedan u svijetu", rekao je Samir Cerić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije