Top Flight s legendarnim DJ-jem i producentom dBridge

Radiosarajevo.ba
Top Flight s legendarnim DJ-jem i producentom dBridge
0 / dBridge
U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Top Flight", emisiju koju uređuje i vodi Chal Ravens, radijska voditeljica, novinarka, urednica i pisac za Fact, The Wire, Loud & Quite magazine.

U njenoj emisiji slušate svježa dancehall, footwork, grime i afrobeats izdanja. u ovoj emisiji Chal je ugostila legendarnog DJ-a i producenta dBridge-a.

dBridge, pravog imena Darren White, je muzički producent, DJ i vlasnik izdavačke kuće Exit Records, sa mjestom boravka u Londonu, Engleska. Dio je poznatog dnb tria Bad Company, koje mnogi smatraju pionirima neuro funk i tech-step drum n' bass pravaca. Jednako uspješan je i kao solo artist sa serijom izdanja futurističkog drum n bass-a, a njegova izdavačka kuća Exit Records sa svojih preko 100 izdanja je postala jedna od najinteresantijih, sa izdatim pločama od Marcus Intalex, Dub Phizix, Instra:mental, Zed Bias, Calibre, itd. 60 minuta svježih drum n' bass, bass i breaks zvukova, sa interesantom pričom jednog od največih imena sa dnb scene. Tune in

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije