The Aebyss No. 603: 54 dana do festivala MetalDays u Tolminu

Emir Saračević
The Aebyss No. 603: 54 dana do festivala MetalDays u Tolminu
MetalDays / MetalDays
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Kao što ste mogli pročitati u naslovu ovog članka, još 54 dana nas dijele do jednog od najboljih metal festivala u Evropi (bar po našem mišljenju) - festivala Metal Days. I ove godine će Tolmin u Sloveniji biti ispunjen ljubiteljima ovog muzičkog žanra, a u periodu od 21. do 27. jula. Potvrđeni su svi bendovi, termini i nastupi se detaljno znaju, a vaše je samo da nabavite ulaznice (kojih je ostalo još jako malo) i provedete dio godišnjeg odmora u ovom predobrom ambijentu. U našoj radijskoj emisiji ćete čuti i određene detalje vezano za bendove koji nastupaju. 

Kad smo već kod radijske emisije, na redu je i 603. izdanje. Predstavljamo vam nove singlove bendova The 69 Eyes, Lacrimas Profundere, Kryptos, Hate i 1914. Također, slušamo i najnovija izdanja bendova Possessed, Gaahls WYRD, Fleshgod Apocalypse, Nocturnus AD, Saint Vitus, Misery Index i još nekih...

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije