The Aebyss No. 547: Tribute To Metallica u Cinemas Clubu Sloga

Emir Saračević
The Aebyss No. 547: Tribute To Metallica u Cinemas Clubu Sloga
The Aebyss / Tribute To Metallica
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Nakon odličnog prošlosedmičnog koncerta benda Rainmaker - Tribute To Iron Maiden, publika će u Sarajevu imati priliku gledati još jedan metal tribute bend, a radi se o bendu Black - The Real Metallica Tribute. Koncert će se održati u klubu Cinemas Sloga u petak, 16. marta. Prema najavama organizatora BHHC Booking, očekuje vas minimalno dva sata najvećih hitova benda Metallica. Umjesto ulaznice, plaćate konzumaciju u iznosu od 6 KM koju u potpunosti možete iskoristiti na šanku.  Vrata kluba će biti otvorena od 20:30 h, a svirka počinje tačno u 22:00 h.

Iz organizacije festivala MetalDays nam je stigla vijest da će se ove godine, od 22. do 28. jula u Tolminu, već do sada objavljenom lineup-u pridružiti i Kataklysm, Soulfly, Leprous, Tesseract, Monument i Asomvel. Kako bi lista bila potpuna, ostalo je da se obznane imena još 5 bendova.

Na playlisti 547. izdanja emisije The Aebyss će se još naći i Accept, Angra, Blaze Bayley, Behemoth, Children Of Bodom, Destroyer 666, Ektomorf, In Vain, Judas Priest, Loudness i još neki.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije