Heavy Metal/ The Aebyss No. 534: Kreator i Vader predvode lineup na Belgrade Metal Meetingu

05. 12. 2017. u 14:42:00 Emir Saračević

Shares:0

Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

U 534. izdanju emisije The Aebyss na 90,2 FM - talasima Radija Sarajevo, najavljujemo novi festival u regionu. Radi se o festivalu pod nazivom "Belgrade Metal Meeting" za koji se organizatori nadaju da će prerasti u tradicionalni skup fanova metal muzike. Upravo prvo izdanje ovog festivala će predvoditi bendovi Kreator i Vader uz koje su najavljeni i Dagoba, Noctiferia, Bombarder i Infest. Ovaj festival će se održati 19. januara 2018. godine u Hali Sportova u Novom Beogradu. Cijena ulaznice je 3 400 dinara za parter, 3 700 dinara za fan pit, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 4 000 dinara.

Pored najave gore spomenutog festivala, predstavljamo vam i nove singlove bendova Corrosion Of Conformity, Saxon, Leaves' Eyes i Five Finger Deathpunch. Također, na večerašnjoj listi se nalaze i Opreation:Mindcrime, Almanac, Burning Witches, Annihilator, Iced Earth, Morbid Angel, Threat Signal, Communic, Moonspell, Cavalera Conspiracy, Taake...

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal se nalazi anketa u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

NEMA KOMENTARA