The Aebyss No. 533: Festival MetalDays objavio skoro kompletan line-up

Emir Saračević
The Aebyss No. 533: Festival MetalDays objavio skoro kompletan line-up
The Aebyss / MetalDays 2018
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

U 533. izdanju emisije The Aebyss na talasima Radija Sarajevo na 90,2 FM vam predstavljamo 90 % line-upa festivala MetalDays koji se tradicionalno održava u Tolminu u Sloveniji. Prema najavama organizatora, festival se 2018. godine održava u periodu od 22. do 28. jula, a za sada znamo da između ostalih nastupaju Accept, Hatebreed, Alestorm, Cannibal Corpse, Epica, Municipal Waste, Ensiferum, Watain, Coroner, Diamond Head, Belphegor, Hate, Rage i mnogi drugi. kao što se može vidjeti i na plakatu, po svemu sudeći da nas očekuje još pet odličnih bendova.   

Pored aktuelnih albuma bendova koji će nastupiti na festivalu MetalDays, večeras ćemo slušati još i Annihilator, Cavalera Conspiracy, Burning Witches, Black Label Society, The 69 Eyes... Naravno, nema potrebe da vam otkrivamo kompletan sadržaj emisije. Upalite svoje prijemnike sa kojih dopire signal Radija Sarajevo i od 21:00 budite uz emisiju The Aebyss.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal se nalazi anketa u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije