The Aebyss No. 524: Nemesis stižu u klub AG!

Emir Saračević
The Aebyss No. 524: Nemesis stižu u klub AG!
The Aebyss / Nemesis
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Kao što smo to spominjali i u predhodnom izdanju emisije The Aebyss, 29. septembra u klub AG stižu djevojke iz Beograda koje čine grupu Nemesis i sviraju melodic death metal. Ukoliko ste propustili prošlo izdanje emisije, onda večeras pratite sve informacije. 

Također, najavljujemo i koncert benda Paradise Lost koji će se desiti 14. oktobra u klubu Boogaloo u Zagrebu. U ostatku emisije slušaćete Threshold, Portrait, Nocturnal Rites, Prong, Destruction, The Haunted, Ensiferum, Septicflesh, Samael, Belphegor, Venom Inc., satyricon, Wolves In The Throne Room i Avatarium

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal se nalazi anketa u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije