The Aebyss No. 505: Gruesome, Firespawn, Hate, Nightrage, Memoriam

Emir Saračević
The Aebyss No. 505: Gruesome, Firespawn, Hate, Nightrage, Memoriam
The Aebyss / Gruesome
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Večeras je na redu 505. izdanje emisije The Aebyss. Na listi bendova koje slušamo će se naći Battle Beast, Crystal Viper, Darkest Hour, Edenbridge, Evocation, Firespawn, Gruesome, Hate, Havok, Iron Reagan, Mastodon, Memoriam, Nightrage, Obituary, Pyogenesis, Soen i Steel Panther.

Američki death metal bend Gruesome je ponovo na sceni i najavljuje EP izdanje „Fragments Of Psyche“. Večeras imamo priliku slušati potpuno novu pjesmu „Fragments Of Psyche“ i obradu benda Death „Choke On It“ koje će se naći u prodaji od 31. marta u formi CD, 7“ i putem digitalnog downloada. Pored benda Gruesome, predstavljamo i novi singl švedskog death metal benda Firespawn „Death By Impalement“ koji se nalazi na albumu „The Reprobate“ a u prodaji će biti od 28. aprila 2017. godine.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal smo otvorili i novu anketu u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije