Red Bull Radio - Suicideyear & Lori Scacco

Radiosarajevo.ba
Red Bull Radio - Suicideyear & Lori Scacco
U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate First Floor, emisiju koju uređuje i vodi Shawn Reynaldo. U današnjoj emisiji slušate najsvežija elektronska izdanja svjetske muzičke scene kao i intervjue sa Suicideyear i zvučnom skulptoricom Lori Scacco.

Suicideyear je beatmaker iz Louisiane (SAD) koji će u ovoj emisiji predstaviti novi album "Color The Weather" koji je izašao za LuckyMe label u vlasništvu Hudson Mohawke-a. Također će pričati o svom unikatnom stilu i produkciji, kombinaciji Southern rap beats-a sa melanholičnim sintovima i zvukovima.

Pored njega slušate interesantnu priču od Lori Scacco, muzičarke, kompozitorke i zvučne skulptorice koja dolazi iz New Yorka. Njen stil i zvuk je zaista jedinstven a ona će nam ispričati njen dug muzički put, te kako su nastajale njene pjesme i albumi.

Pored toga u ovoj emisiji slušate mnoštvo novih izdanja, između ostalog i premijeru nove trake od Matrixxman, koja je zapravo i prvo izdanje njegovog novog labela-a pod imenom "The Grid".

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije