Red bull Radio - Federation Sound

Radiosarajevo.ba
Red bull Radio - Federation Sound
0 / Shyne Barrow
U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Federation Sound", emisiju koju uređuje i vodi Max Glazer, DJ, producent i radio voditelj koji dolazi iz New Yorka.

Jedan je od največih njujorških dancehall/reggae dj-eva, dugogodišnji je tour DJ i muzički direktor svjetski popularne Rihanne, i legendarni radijski voditelj. U svojoj emisiji predstavlja reggae i dancehall kulturu sa svježim trakama sa te scene, kao i nekim obskuritetima koje niste nikad čuli.

 U ovoj sedmici je ugostio i poznatog repera pod imenom Shyne, koji je bio dio P. Diddy-jeve Bad Boy ekipe, i izdavao za legendarni Def Jam. Njega je posjetio na Belizu, gdje je Shyne rođen i gdje živi već godinama. Uz fenomelanu selekciju reggae riddim-a i dancehall basova.

 Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije