RBMA Radio Show - Chloe Martini

RBMA Radio Show
RBMA Radio Show - Chloe Martini
Official web site / Chloe Martini
U večerašnjem Red Bull Radio showu slušate snimak nastupa Chloe Martini, snimljen 8. Jula ove godine.

Chloe Martini, pravog imena Anna Zmijewska, je producent, kompozitor i DJ. Dolazi iz Warsaw-e, Poljska. Njeno interesovanje za muziku počelo je još u tinejdžerskim danima komponujući instrumentalnu filmsku muziku. Ubrzo se počinje zanimati i za elektronsku muziku, gdje bilježi sjajna izdanja i saradnje. Njen zvuk je skrenuo pažnju i publike ali i velikih izdavačkih kuća kao što su Atlantic, Columbia i Universal koji će je angažovati za niz izdanja.

Od 2013. izdala seriju singleova i EP-jeva, koji će je postaviti na globalnu muzičku mapu, a usljedile su i turneje (europska i azijska), kao i mnoštvo internacionalnih nastupa. Sa svoje 24 godine ova djevojka je neko čije vrijeme tek dolazi.

U večerašnjoj emisiji slušate njen nastup sa Festivala Tauron Nowa Muzyka, Katowice, Poljska. Od rnb-ja 80tih, preko raznih soul varijacija, pa sve do pop melodija, ova djevojka isporučuje ples. Pojačajte i uživajte !

Tune in - Od 19 do 20h - Radio Sarajevo / 90.2MHz
Live stream na http://www.radiosarajevo.ba/

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije