Federation Sound - Koffee freestyle

Radiosarajevo.ba
Federation Sound - Koffee freestyle
Maxwell Schiano / Max Glazer

Max nam i ove sedmice predstavlja mnoštvo novih izdanja, novih imena kao i gostujući freestyle nastup koji je postao intergralni dio svake emisije. U ovoj emisiji slušamo freestyle od Koffee, jamajkanske pjevačice, reperice, gitaristice i DJ-ice za koju mmogi kažu da je novo lice reggae muzike. Pored nje tu su i svježa izdanja od Spragga Benz Chi Ching Ching, Squash, Afro B, Romain Virgo, Shenseea i mnogih drugih. Tune in

Svakog ponedeljka, eksluzivno na Radio Sarajevu od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Federation Sound", emisiju koju uređuje i vodi Max Glazer, DJ, producent i radio voditelj koji dolazi iz New Yorka. Jedan je od največih njujorških dancehall/reggae dj-eva, dugogodišnji je tour DJ i muzički direktor svjetski popularne Rihanne, i legendarni radijski voditelj. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije