Red Bull Radio / Federation Sound - 2018. best of

24. 12. 2018. u 14:21:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Federation Sound", emisiju koju uređuje i vodi Max Glazer, DJ, producent i radio voditelj koji dolazi iz New Yorka. Jedan je od največih njujorških dancehall/reggae dj-eva, dugogodišnji je tour DJ i muzički direktor svjetski popularne Rihanne, i legendarni radijski voditelj. U svojoj emisiji predstavlja reggae i dancehall kulturu sa svježim trakama sa te scene, kao i nekim obskuritetima koje niste nikad čuli.

Za večeras je Max Glazer pripremio mali specijal. Naime, kako se bliži kraj godine on je za Vas odabrao najinteresantnije goste koje je intervjuisao tokom 2018., uz njihove live nastupe u emisiji. Pa tako večeras slušate Chronixxx, Spice, Kranium, Masicka, Estelle, a vrhunac emisije je ostavljen za dvije legende koje su mu gostovale u emisiji - Sting & Shaggy. Ova dva umjetnika su ove godine uradili zajednički album, što je mnoge iznenadilo, uz sjajne kritike publike i kritike. Poslušajte Stinga i Shaggy-ja u veoma zanimljivom intervjuu - kako su radili album, kako su se spojili, koliko je reggae uticao na Stingovu karijeru, i mnoge druge zanimljivosti. 

Svakog ponedeljka, eksluzivno na Radio Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Tune in...

NEMA KOMENTARA