All The Raps! - Svježa rap izdanja i legendarni klasici

Radiosarajevo.ba
All The Raps! - Svježa rap izdanja i legendarni klasici
Andrew Noz Nosnitsky / All The Raps
U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "All The Raps" emisiju koju uređuje i vodi Andrew Noz Nosnitsky, američki muzički novinar, urednik i blogger sa enciklopedijskim znanjem kada je u pitanju rap i hiphop.

Za početak 2019. Andrew je za Vas odabrao selekciju svježih rap izdanja koja će obilježiti ovu godinu, kao i neke legendarne klasike. Večeras slušate nove trake od Rico Nasty, Kodak Black, Ski Mask, Slump God itd. a od stare rap škole tu su Busta Rhymes, Biz markie, MF Doom, MC Mack, i mnogi drugi.

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Tune in...


Njegov muzički blog je jedan od najcijenjenijih na hiphop sceni, a pored toga je veoma uspješan novinar koji je pisao za The Wire, Complex, Billboard i FADER.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije