All The Raps! - Sounds of a Serious Dallas Party

Radiosarajevo.ba
All The Raps! - Sounds of a Serious Dallas Party
Andrew Noz Nosnitsky / All The Raps
U današnjoj emisiji slušate najsvežija hiphop / rap izdanja svjetske muzičke scene kao i neke klasike i rijetke trake koje do sad niste čuli.

"All The Raps" emisiju koju uređuje i vodi Andrew Noz Nosnitsky. Andrew Noz Nosnitsky je američki muzički novinar, urednik i blogger sa enciklopedijskim znanjem kada je u pitanju rap i hiphop. Njegov muzički blog je jedan od najcijenjenijih na hiphop sceni, a pored toga je veoma uspješan novinar koji je pisao za The Wire, Complex, Billboard i FADER.

Večerašnja emisija je simbolično nazvana "Sounds of a Serious Dallas Party"  i kako ime sugerira potpuno je posvećena hiphop i rap sceni iz Dallasa, Texas. Iako je ovaj grad ponudio sjajne rap umjetnike, nekako su uvijek bili nepravedno zapostavljeni i u sjeni kolega koji dolazi sa obje obale SAD-a. Pa tako večeras slušate selekciju stare i nove škole, od ranih uradaka i pionira ove scene do današnjih najinteresantijih izdanja i imena, ukratko - serious Dallas party!

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 MHz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com.

Tune in...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije