All The Raps - nova selekcija hip-hopa

Radiosarajevo.ba
All The Raps - nova selekcija hip-hopa
0 / All The Raps

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "All The Raps" emisiju koju uređuje i vodi Andrew Noz Nosnitsky, američki muzički novinar, urednik i blogger sa enciklopedijskim znanjem kada je u pitanju rap i hip-hop. Njegov muzički blog je jedan od najcijenjenijih na hiphop sceni, a pored toga je veoma uspješan novinar koji je pisao za The Wire, Complex, Billboard i FADER.

U ovom izdanju emisije Noz je pripremio rap/hiphop selekciju bez određenog vremenskog perioda, najbolje od stare škole ali i nove. Izvukao je neke kultne i pomalo zaboravljene ploče i beatove, sve do trenutno najpopularnijih repera koji ispisuju nove stranice hip-hopa. Pa tako večeras slušate Jungle Brothers, Denzel Curry, SOB x RBE, EPMD, Rap Ferreira, Slick Rick, Audio Two, Gucci Mane i mnoge druge…

Svakog ponedeljka na Radio Sarajevu od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba.

Tune in...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije