U2 - Love Is Bigger Than Anything In Its Way

Radiosarajevo.ba
U2 - Love Is Bigger Than Anything In Its Way
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Irski bend U2 je jučer objavio informaciju da će 11. juna 2018. godine nastupiti u Apollo Teatru u Harlemu. Domaćin koncerta je SiriusXM koji će prenositi koncert. Apollo koncert će biti intimniji nastup od Experience+Innocence svjetske turneje koja je u toku a playlista će se sastojati od pjesama sa posljednjeg LP-a Songs of Experience i nekolicine hitova iz nihovog bogatog kataloga. Posljednji nastup u New Yorku, u dvorani sličnog kapaciteta, desio se 2000-te godine u Irving Plazi.

Apollo Teatar je srce muzičke duše New Yorka, i svirati na istom mjestu gdje je James Brown “preklinjao“ Please, Please, Please je ne samo životni san nego i nevjerovatna čast“- kazao je Bono. Novi, treći singl sa posljednjeg albuma je objavljen 23. aprila i zove se Love is Bigger Than Anything In Its Way. Video spot je režirao David Mushegain i snimljen je u Dablinu a cilj je bio prikazati ljudsku različitost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije