Turin Brakes - Life Forms

Radiosarajevo.ba
Turin Brakes - Life Forms
0 / Turin Brakes
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Sa sedam studijskih albuma objavljenih u gotovo 20. godina muzičke karijere i miliona prodatih izdanja širom svijeta, Turin Breaks su i dalje u samom vrhu gotovo svih top ljestvica. Lost Property, album iz 2016. godine, iznjedrio je 3 jako uspješna singla i rezultirao svjetskom turnejom koja je trajala 18 mjeseci. Nakon turneje, Olly Knights, Gale Paridjanian, Rob Allum i Eddie Myer, zajedno sa producentom Ali Statonom, našli su se u Rockfield Studiju u Walesu (mjesto gdje je snimljena Bohemian Rhapsody) da napišu nove pjesme.

Rezultati rada su objedinjeni i objavljeni 26. januara 2018. godine na albumu Invisible Storm sa kojeg danas predstavljamo singl Life Forms. “Nakon mnogobrojnih političkih i socijalnih potresa koji već konstantno tresu sami srž naše planete, evo pjesme koja može da vas razvedri“ – kaže jedan od osnivača benda Turin BrakesOlly Knights.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije