Top Flight - DJ Haram

Radiosarajevo.ba
Top Flight - DJ Haram
0 / DJ Haram

U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate "Top Flight", emisiju koju uređuje i vodi Chal Ravens, radijska voditeljica, novinarka, urednica i pisac za Fact, The Wire, Loud & Quite magazine. U njenoj emisiji slušate svježa bass, dancehall, footwork, grime, techno i afrobeats izdanja.

U ovoj epizodi Chal Ravens je ugostila djevojku koja dolazi iz Filadelfije, poznata pod imenom DJ Haram, pravog imena Zubeyda Muzeyyen, producentica i DJ-ica koja je u posljednjih par godina svojim setovima i produkcijom skrenula pažnju svjetske javnosti na sebe a prije svega Hyperdub izdavačke kuće, jedne od najprominentnijih izdavača kada je u pitanju bass scena. Svojom ubitačnom selekcijom nikoga ne ostavlja ravnodušnom, pa tako i u večerašnjoj radio emisiji, uz podršku Chal Ravens sa svježim izdanjima sa globalne bass scene.

Svakog ponedeljka na Radio Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba.

Tune in...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije