Sting - Every Breath You Take (My Songs Version)

Radiosarajevo.ba
Sting - Every Breath You Take (My Songs Version)
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Sting je otkrio listu pjesama i omot novog albuma My Songs, koji sadržava nove izvedbe, ponovo osmišljene verzije nekih od njegovih omiljenih pjesama od sastava Police i solo radova. Komplet će biti objavljen 24. maja u standardnoj i deluxe verziji. Sting je prethodno objasnio kako je ideja sinula sa obradom njegove pjesme Brand New Day, a u intervjuu za Billboard je kazao: “Konstantno razmišljam i želim da napravim pjesme savremenijim koliko je to moguće, jer mislim da su to dobre pjesme. Ponekad su pjesme identificirane po tehnologiji iz vremena kada su snimane, tehnikama snimanja, zvuku sintisajzera ili bubnjeva. Sve to određuje dob pjesme, tako da želim da ih ponovo napravim savremenim“.

Ovo nije prvi put da snima nove verzije starih pjesama, to je učinio i 1986. godine sa pjesmama Don't Stand So Close To Me i De Do Do Do, De Da Da Da sa albuma Zenyatta Mondatta iz 1980. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije