Promocija / Sarajevski bend The Last Location novim singlom "Ti" nastavlja osvajati regiju

19. 06. 2017. u 14:52:00 Radiosarajevo.ba

Shares:18

Pjesma "Ti" je drugi singl kojim sarajevski The Last Location, nakon odlično prihvaćene ''Callin' my name'', najavljuju izlazak albuma.

S pjesmom Callin' my name bend je napravio veliki iskorak, a Ti definitivno potvrđuje da je simbioza energije rock bendova i modernih pop aranžmana kombinacija kojom će osvojiti regiju.

Ti je veliko osvježenje na regionalnoj sceni, a The Last Location će, osim u regiji, definitivno doći još i više u fokus međunarodnih muzičkih krugova koji cijene žanrovski nesputane bendove spremne eksperimentirati kako bi ponudili najbolje od sebe.

Svi ljubitelji hard rocka bit će zadovoljni činjenicom da će se kao gost na novom albumu pojaviti legendarni gitarist Zele Lipovača.

"Drago nam je da smo potpisali za Croatia Records kao sigurno najrelevantniju izdavačku kuću u regiji koja okuplja velika imena regionalne scene. Radujemo se budućoj suradnji". kaže Muhamed Latić, frontmen benda.

Singl je dostupan i na digitalnim platformama iTunes i Deezer.

The Last Location je nastao u Sarajevu kao projekt trojice mladih muzičara, braće blizanaca Ahmeda i Muhameda Latića i Edina Mucića nakon čega im se pridružuju Petar Živković i Danijal Bajraktarević. Bend aktivno svira od 2008. godine, a široj su se javnosti predstavili na regionalnom TV showu Rat bendova nakon kojeg šire bazu obožavatelja u regiji. Godine 2010. objavljuju prvi EP koji producira Carmen Rizzo (Los Angeles), producent s Grammy nominacijom poznat po radu s Alanis Morissete i Sealom.

U nekoliko navrata svirali su regionalne i europske turneje i dijelili pozornicu s najvećim regionalnim imenima poput Dine Merlina, Bijelog dugmeta i Divljih jagoda. Do sada imaju objavljena 3 EP-a, a zvuk benda možemo definirati kao power pop stvoren za velike pozornice. Sve tekstove i glazbu na albumu potpisuju članovi benda.

NEMA KOMENTARA