Poslušajte bend BruhuUhu

Radiosarajevo.ba
Poslušajte bend BruhuUhu
0 / BruhuUhu
Novi zenički bend objavio je i prvu pjesmu i spot.

Bruhuuhu je bend koji je nastao 2018. godine kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova.

Shodno uticajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzurmiraju, izričaj Bruhauuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima, pa još uvijek ne možemo sami sebe svrstati ni u jedan žanr. Publika koja je jedini pravi kritičar će svakako naš izričaj svrstavati u različite žanrove - kažu iz benda.

Javnosti se predstavljaju sa pjesmom Trust. koja je snimljena u produkciji studiYO Active Zenica, a producent je Nermin Bihorac, član benda. Tekst, muziku i aranžman potpisuje Bruhuuhu kojeg čine Ernad Bihorac (vokal/gitara), Solo Semir  (udaraljke/vokal), Nermin Bihorac (DJ), Duško Kostić  (bubnjevi), i Alem Brka (bass/vokal).

Video spot za pjesmu djelo je Eldara Muhića, a u spotu se pojavljuje mladi parkourista Benjamin Berbić kao i mnogobrojna zenička raja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije