OUTLYA - White Light

Radiosarajevo.ba
OUTLYA - White Light
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U današnjoj RSA singl premijeri vam predstavljamo trio iz Londona OUTLYA. Glavni vokal Will Bloomfield je započeo novo poglavlje muzičke karijere sa bivšim članovima ugašenog benda Port IslaHenryem Kilmisterom i Willemom Olenskim. Moral je na visokom nivou nakon jako dobrih kritika koje su dobili su za

EP Volcanoiz oktobra 2017. godine a novi singl White Light, objavljen 16. marta, ozbiljno je produciran i planiran radijski hit. Producent Dan Grech-Marguerat (Liam Gallagher, Tom Grennan, Radiohead, The Vaccines) je zaslužan za finalni zvuk pjesme koju su počeli izvoditi uživo tokom prošlog mjeseca na kratkoj turneji po Engleskoj. 

White Light je pjesma o prolasku kroz mračne periode u kojima se ponekad nalazimo. Bilo da je vjera, ljubav, odlučnost ili nešto drugo, svi imamo neku “bijela svijetlost“ (white light) koja će nam osvijetliti put u tamnim vremenima – kažu momci iz benda OUTLYA (Outlier).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije