Slavni muzičar / Otkriveni novi detalji: Chris Cornell počinio samoubistvo

19. 05. 2017. u 15:30:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Nakon što je veliki broj njegovih obožavatelja diljem svijeta rastužila vijest o smrti Chrisa Cornella, danas su se pojavile informacije da je slavni muzičar počinio samoubistvo.

Naime, medicinski vještak iz Detroita potvrdio je da je 52-godišnjak počinio samoubistvo u srijedu navečer, nakon što je održao koncert u ovom gradu, prenosi britanski Mirror.

Ovo je bilo i prvobitno mišljenje policije nakon preliminarne istrage, nakon što je Cornellovo tijelo pronađeno u toaletu hotela. Policija je još otkrila i kako je tijelo pronađeno nakon što je jedan od prijatelja slavnog muzičara pozvao policiju na hitnu intervenciju.

Predstavnik preminulog muzičara Brian Bumbery objavio je i posebno saopćenje u kojem od medija traži "da poštuju privatnost porodice preminulog", te se zahvaljuje svim fanovima na podršci i ljubavi koju su im pružili prethodnih dana.

Podsjećamo, vijest o smrti slavnog muzičara objavljena je jučer, nakon što je njegovo tijelo pronađeno u sobi hotela u kojem je odsjedao tokom boravka u Detroitu.

NEMA KOMENTARA